Souhlas se zpracováním osobních údajů

  1. Ráda bych vás tímto informovala, že zadáním svých identifikačních údajů na mé portály (jmenovitě evacernikova.comrecepty.efektivninavyky.cz) udělujete souhlas společnosti  Inner Park s.r.o., IČ 05543631, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 265495 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“) zpracovávala tyto osobní údaje:
  • jméno a příjmení
  • e-mail

 

  1. Jméno, příjmení a e-mail je možné zpracovat na základě Vámi uděleného souhlasu a pouze za účelem:
  • zasílání marketingových sdělení k chystaným ebookům a knihám
  • ke sdělení ohledně pořádaných akcí
  • k zasílání digitálních produktů zdarma
  • k zasílání obchodních odkazů na nabídky affiliate partnerů

 

3. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 5 let.

 

  1. V případě cookies: Správce shromažďuje na svých webových stránkách následující soubory cookies:

 

 

  1. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné.

 

  1. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti.

 

  1. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
  2. Poskytovatel softwaru MailChimp US.
  3. Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

 

  1. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, žádat si kopii těchto údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • na přenositelnost údajů,
  • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů nebo se obrátit na soud.

 

V Praze dne 24.6.2018

Eva Černíková